Українська співачка Ані Лорак, яка перебралася жити в країну-агресора Російську Федерацію, продовжує розважати свою аудиторію в соціальній мережі Instagram, де часто ділиться новими кадрами свого особистого і професійного життя.

Зараз виконавиця поділилася не тільки новим знімком у шкіряному вбранні, а й датами виступів у 2012 році, пов'язаними масштабним туром.
Читайте Знай в Google News!
"Тур #ШоуTheBest 2021. З нетерпінням чекаю зустрічі з вами в новому році, улюблені мої глядачі! З якого Ви міста? Відзначайте в коментарях! Бережіть себе, своїх рідних і близьких. Будьте здорові!", - написала Ані Лорак у підписі до знімка, на якому постала в коричневому шкіряному вбранні з чорним поясом. Він майстерно виділяє тонку талію співачки і показує жінку у всій красі при її 42-Річчі.

Серед міст можна помітити Сочі, звідки і починається тур 5 березня 2021 року, а також Владивосток з безліччю інших російських міст, німецький Лемго, Дортмунд, Гамбург, Прагу та ін. "Коли Україна?", "Яка гарна Афіша! Дуже дуже сумуємо за концертами! Так радісно бачити графік туру", "Оптимістичні плани. Дай Бог, що б все збулося", "Дуже хотілося б побачитися 10 березня але вже не віриться чомусь. Одним можна стадіони збирати, іншим ні", - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Нагадаємо, Ані Лорак занудьгувала за батьківщиною і несподівано заспівала українською: "Як з 2000-х"

Як повідомляв "Знай.ua", ані Лорак виставила на огляд широкі стегна - аж поясок на живіт з'їхав

Знай.ua писав, ані Лорак показала, в чому зустріне Новий Рік 2021, пишний бюст ледь не "втік" з декольте