Сергій Мельник і Ганна Різатдінова дали своє перше інтерв'ю як пара телеведучій Катерині Осадчій.

Читайте Знай в Google News!

Закохані були трохи збентежені запитаннями Осадчої. Більш впевненою була Ганна, олімпійська чемпіонка з художньої гімнастики, яка для офіційної події обрала красиву червону сукню. За словами Ганни, після тренувань і виступів, які були наповнені пристрастю і почуттями - між зірками не могло не виникнути потягу одне до одного. Тож, проєкт “Танці з зірками” з'єднує серця.

Сергій Мельник, фото: пресслужба 1+1

Осадча запитала у Сергія Мельника, футболіста і зірки проєкту “Холостяк”, чи не є він геєм, адже про нього активно циркулювали ці плітки. Мельник відказав, що ні, що він сподівається, що тепер ці розмови зникнуть назавжди.

Популярні новини зараз

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Пара додала, що цукерково-квітковий період у них відбувся на тренуваннях (кава і подарунки були саме там) і зазначили, що вони не хочуть про це говорити багато, тому що щастя любить тишу.

Користувачі з Інтернету не повірили Мельнику. Ба більше, переконалися у зворотному. Вони залишили такі коментарі: “Тупо цирк. Актор з Сергія нікудишній. Емоції та жести видають все. Свічку не тримав, але впевнений, що як мінімум бі він точно. Шкода, що в Україні хлопцю приходиться придумувати недолугі романи з дівчатами, боячись що хтось дізнається про його сексуальну орієнтацію” і “100% він гей. Різатдінова для прикриття. Було дуже відчутно, як Сергій нервував, відповідаючи на запитання про свою орієнтацію. КАТЯ ОСАДЧА ВСЕ ПРО ВСІХ ЗНАЄ! Хоча б один гей в Україні набрався сміливості і заявив про свою орієнтацію”.

Скріншот YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Колишня Онищенка Різатдінова зізналася, як підкорила "Холостяка" Мельника.

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка "Танців з зірками" припинила "морозити" Притулу і Нікітюк.

Також портал Знай.uа писав, що Різатдінова розповіла, як поєднує роботу і виховання сина.