На Львівщині невідомі вандали познущалися над надгробними пам’ятниками та могилами померлих. Місцеві жителі шукають очевидців цієї події.
Читайте Знай в Google News!
Про це повідомили у місцевій спільноті "Кунин online".
Так, стало відомо, що у селі Кунин Жовківського району на Львівщині вчинили акт вандалізму. В ночі з суботи на неділю вандали познущалися над надгробними пам’ятниками та могилами померлих”,

Фото: Кунин online

“Звертаюся до всіх небайдужих громадян, свідків, очевидців – якщо ви володієте будь-якою інформацією про можливих учасників злочину, чи бачили підозрілих осіб, чи знаєте якісь інші обставини – прошу повідомити (анонімність буде збережено) за телефонами: 0673908307, 0679053043 або 102”, – йдеться у повідомленні.

Фото: Кунин online

Наразі за даним фактом Жовківським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження. Правоохоронці продовжують пошуки та злочинців. Ведеться слідство.

Фото: Кунин online

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що мер Тернополя Сергій Надал побував на відкритті пішохідного мосту у Тернополі та розповів, як розвивається місто.

Як повідомляв портал Знай.uа, у центрі Тернополя почали руйнувати покинуту будівлю.

Також Знай.uа писав, що у Тернополі малолітні вандали розмалювали меморіальну дошку, встановлену на честь загиблого на Донбасі медика-героя Володимира Вовка.