Вже незабаром українці почнуть готуватися до найголовніших свят зими — Нового року та Різдва. Ці свята мають особливу атмосферу, тому перед їх святкуванням прикрашають міста та оселі. Щоб львів'яни та гості міста мали святковий настрій у Львові облаштовують льодову ковзанку.

Читайте Знай в Google News!

Фото: 032.ua


Варто зазначити, що дозвіл на облаштування ковзанки ТзОВ “Науково-виробнича фірма “Відкриті комп’ютерні системи“ отримала ще на початку листопада. Ця ковзанка буде розташована на площі Ринок, передає портал "032.ua".

Фото: 032.ua

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще


За попередньою інформацією, ковзанка на площі Ринок діятиме орієнтовно до 10 березня 2021 року. Усі працівники та відвідувачі зимової атракції зобов'язані дотримуватися карантинних норм і обмежень.

Фото: 032.ua


Нагадаємо, торік вартість ковзанки на площі Ринок становила 110 - 150 грн для дорослих та 90 - 110 грн для дітей за одну годину розваги. Які ціни будуть цьогоріч - невідомо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Знай, що співробітники "Нової пошти" можуть вас обікрасти, особливо якщо ви чекаєте посилку з пивом. Саме така історія сталася з однією українкою.

Також Знай писав, що в Запоріжжі почастішали випадки відкручування номерних знаків з машин. Шахраї потім вимагають гроші за повернення.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі школярів застали за розписуванням під'їздів.