Україна п'ять років тому втратила відомого співака і музиканта Андрія Кузьменка лідера групи «Скрябін». Він залишив незгладимий слід в українській музиці.

До річниці смерті музиканта ще довго, але його вдова Світлана Бабійчук розповіла журналістам про чоловіка і про те, чому він навчив кохану. Світлана згадала, що однією з "фішок" Андрія був гумор. Відмінно почуття гумору дозволяло йому виходити з будь-якої ситуації. Він писав музику, книги, і навіть вірші.

Світлана та Андрій одружилися в 1997 році. Незабаром у них з'явилася дочка Марія-Барбара, яка нещодавно вийшла заміж. Після весілля пара кілька років жила окремо, так як Скрябіну доводилося жити і працювати в Києві, щоб його група стала популярною. Він навідувався додому лише 2 рази на місяць.

Пізніше він став власником квартири в Києві. Тоді Андрій Кузьменко забрав до себе кохану Світлану.

Популярні новини зараз

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Вдова Кузьми згадує, що він навчив її любити життя, людей і прощати їм все. Також Андрій Кузьменко навчив дружину простій істині, кожна людина має право на помилку.

Музикою Андрій займався зі шкільної лави. В юні роки він створив власний "Бенд", до якого увійшли шкільні друзі майбутнього музиканта. Група виступала на шкільних вечорах, а репетиції проходили в актовому залі.

Нагадавши, Знай повідомляв, що звуки Чорнобиля стали основою для нового музичного проекту, до якого приєднуються українські музиканти.

Також Знай писав, що п'ять років тому, 2 лютого 2015-го року, в жахливій ДТП загинув лідер гурту "Скрябін" Андрій Кузьменко. Він запам'ятався не тільки як популярний музикант, але і як автор дуже живих і глибоких книг.

Нещодавно Знай передавав, що в місті Сімферополь місцеві українські патріоти записали шикарний кавер на невідому пісню Андрія Кузьменка і зняли потужне відео.