На Львівщині зник охоронець Паславський Олег Романович. Чоловік зник під час робочої зміни з охорони сільгосптехніки.

У Львівській області Паславський Олег Романович 1988 року народження. Чоловік залишив робоче місце в селі Великі Глибовичі, де охороняв сільськогосподарську техніку. Чоловіка більше не бачили, а зв'язок з ним перервався. Правоохоронці Перемишлянського району Львівської області розшукують чоловіка, пише Depo.Львів.

Прикмети зниклого-зріст 185 см, має порушення мови (шепелявість), був одягнений у джинсову куртку чорного кольору, чорні спортивні штани та черевики. Правоохоронці просять повідомити будь-яку інформацію про зниклого на гарячу лінію 102.

Нагадавши, Знай писав, що 19 листопада поліції повідомили про місце знаходження раніше розшукуваної пенсіонерки з Житомирщини. Жінку помітив охоронець торгового центру в Києві і викликав правоохоронців. Бабуся весь цей час бродила по ТЦ, була розгублена, виглядала дуже втомленою. Тому охоронець і звернувся за допомогою в поліцію, запідозривши недобре. Бабуся виявилася не потрібна дочкам.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Показати ще

Також Знай повідомляв, що під Харковом, у Чугуєві знайшовся зниклий ще місяць тому солдат Руслан Челоненко. 22-річний хлопець зник ще 22 жовтня, і тільки зараз вийшов на зв'язок з матір'ю. Як виявилося, хлопця пограбували на вокзалі по дорозі додому.

Нещодавно Знай передавав, що в Запорізькій області, на космосі зник молодий хлопець. Ніхто не знає де він, рідні хвилюються. Молодий чоловік зник 2 місяці тому - у вересні. В якості особливої прикмети рідні назвали татуювання на зап'ясті.