Днями стало відомо про смерть талановитого і геніального режисера Романа Віктюка. Його запам'ятали, як яскраву і нестандартну особистість, без віку і рамок. Його постановки налічують понад 250 робіт.

Рідні Романа Віктюка розповіли, від чого помер геній театру. В останні тижні і місяці свого життя режисер страждав від онкологічного захворювання. Злоякісне новоутворення виявили кілька років тому. Режисер боровся з ним. Про це йдеться в російських ЗМІ.

Рідні розповіли, що Віктюк завжди був життєрадісним, активним і стійким до неприємностей, але останнім часом дуже сильно знітився і схуд. Смертельного удару завдав коронавірус.

Хвороба сильно послабила судини. Після першого лікування в реанімації Роман Віктюк оговтався, але потім ускладнення коронавірусу спровокувало інсульт. Перший раз геніального режисера госпіталізували 27 жовтня в реанімацію міської клінічної лікарні імені братів Бахрушіних в Москві. Тоді лікарі діагностували коронавірус.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що геніального режисера Романа Віктюка поховають у Львові. Радянський, український і російський режисер, Роман Віктюк помер у Москві, де проживав досить давно. Планується, що постановника поховають поруч з батьками на одному з львівських кладовищ.

Також Знай повідомляв, що лідер гурту OT VINTA музикант Юрій Журавель згадав свою єдину зустріч з відомим театральним режисером Романом Віктюком, який помер 17 листопада.

Нещодавно Знай передавав, що 17 листопада пішов з життя відомий український театральний режисер, педагог Роман Віктюк.