Без закусок не може обійтися жодне свято. Адже їх приготування не займає багато часу, й вони завжди виглядають красиво, і виходять смачними та апетитними на вигляд.
Читайте Знай в Google News!
Закусок існує просто неймовірна кількість, і це насправді гарний простір для творчості, адже можна щось вигадати саме з тих продуктів, що господиня має під рукою. У ході таких екскрементів можна створити свою фірмову страву.
Але, для тих, хто не надто полюбляє експериментувати та надає перевагу перевіреним рецептам, пропонуємо закуску печериці в клярі і в сухарях. Ця закуска стане ідеальним доповненням до святкового столу.
Нам знадобиться:
"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
8 маленьких свіжих печериць;
2 склянки олії для обсмажування печериць;
по 50 г мелених сухарів і борошна для обвалювання;
петрушка, кріп – по 2 гілочки при подачі.
Для кляру:
2 яйця;
півсклянки молока;
по 10 грам солі і чорного перцю;
Спосіб приготування:
Гриби почистіть, промийте, покладіть в каструлю з водою і поставте на плиту на помірний вогонь, проваріть після закипання води не менше десяти хвилин. Злийте воду, печериці остудіть.
Приготуйте кляр: у невелику тарілку розбийте яйця, влийте молоко, підсоліть, поперчіть і збивайте 1 хвилину. Влийте олію в глибокий сотейник і добре розігрійте на середньому вогні.
Кожну відварену печерицю наколіть виделкою, умочіть в кляр, обваляйте в борошні, потім в сухарях і опустіть в розпечену олію, обсмажуйте до появи світло-коричневого кольору.
Смажені шампіньйони викладіть на плоску салатницю, після чого її можна прикрасити петрушкою і кропом.
Смачного!
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше
Нагадавши, вівсяне печиво за 12 хвилин: гора ароматних ласощів практично з нічого. Цей рецепт стане вашою паличкою-виручалочкою коли часу мало.
Як повідомляв портал "Знай.ua", сир, смородина і нічого зайвого: найшвидший пиріг з ягодами. Сирно-смородиновий пиріг виглядає дуже апетитно, а його смак незабутній.
Також "Знай.ua" писав, ковбаса з картоплі: економний варіант, коли немає грошей на м'ясо.