Легендарний український хореограф та суддя проєкту "Танці з зірками" Григорій Чапкіс зізнався, що у його стосунках з дітьми не завжди все було гладко.

Григорій Чапкіс має двоє дітей — син Ґреґ, який живе у США та має свою школу хіп-хопу, та старша донька Лілія. Донька Чапкіса живе в Італії й є балетмейстеркою. У програмі "Життя відомих людей" Григорій Миколайович зізнався, що впродовж життя був кепським сім'янином і мало часу приділяв дітям.

Читайте Знай в Google News!

"Я був дуже поганим батьком. Я можу сповідатися. Коли я пропрацював 27 років з першою дружиною в ансамблі Вірського, ми об'їздили весь світ і я весь час був на гастролях. Лілію виростила бабуся. І коли я їй зараз роблю зауваження, що ти не так вчинила, вона: "А ти мене виховував? Я бачила тебе?". І Ґреґ виріс один, без мене. Без мами", - розповів Чапкіс.

Світське життя Григорій Чапкіс з дітьми


Чапкіс зізнається, що впродовж життя надто займався своєю кар'єрою, а на дітей не завжди вистачало часу. Каже, що раніше дуже переймався через це, а зараз вже відболіло. Він живе своїм життям, а діти – своїм.

"Ось таке я г*вно. Ось такий я є. Я не граю. Я не виступаю. Ось такий я є в житті", - сказав хореограф.

Коли у Григорія Миколайовича зав'язався новий роман, діти поставилися до цього скептично. Його обраниця Міла була на 52 роки молодша за хореографа й діти не підтримали нове захоплення батька.

instagram.com/gregory_chapkis Григорій Чапкіс з дітьми

Популярні новини зараз

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Показати ще


"А діти мої ... завмерли. Інші б діти були б задоволені. Вони все на неї: "Во, прийшла стерво якась". Розумієш? Хоче його добро. Давай довіреності, давай переписуй", - поділився Чапкіс

Саме донька Лілія, за словами Григорія Миколайовича, стала ініціаторкою того, щоб він написав заповіт. І цей документ ледь не занапастив його. Чапкіс зізнається, що до того як познайомся з Мілою відчував себе самотньо. Його діти місяцями могли не телефонувати батькові та зовсім не цікавилися його здоров'ям. Лише у новому шлюбі він відчув себе щасливим.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, хореограф Григорій Чапкіс відсвяткував 90-річчя

Як повідомляв портал Знай.ua, 90-річний Чапкіс одружився з молодшою на пів століття жінкою

Також Знай.ua писав, суддя "Танців з зірками" Чапкіс розкрив таємниці свого сімейства