Дві українки загинули в ДТП, яка сталася у Старому Нацпольську у Польщі.

Як повідомляє Мazowiecka на дорозі зіткнулися вантажівка та автомобіль Ford Transit. Внаслідок аварії загинуло 4 людини.

Правоохоронці повідомляють, що за попередніми даними, 64-річний громадянин України, який керував DAF, хотів уникнути зіткнення з іншою вантажівкою, яка рухалася попереду: різко повернув ліворуч, але при цьому зачепився за неї кабіною та напівпричепом.

Дві українки загинули в ДТП у Польщі


Через це не вдалося уникнути лобового зіткнення з автомобілем, який їхав зустрічною смугою. 4 людини, які знаходилися у салоні Ford Transit, 51-річний житель повіту Червінськ над Віслою, 25-річна жителька Вишограду та дві громадянки України у віці 43 та 48 років, загинули на місці.

Дві українки загинули в ДТП у Польщі


Наразі водій вантажівки DAF з травмами знаходиться у лікарні. Зараз правоохоронці встановлюють всі обставини та причини події. Ведеться слідство.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Показати ще

Дві українки загинули в ДТП у Польщі

Дві українки загинули в ДТП у Польщі

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Києві після чергового урагану комунальники прибирають дерева, що впали. Деякі з них впали вкрай невдало – придавивши собою автомобілі.

Також Знай писав, що біля синагоги в Івано-Франківську впало дерево. Через сильну зливу, яка пройшла у Франківську в ніч з 5 на 6 жовтня, біля входу в місцеву синагогу впало дерево. Рослина впала прямо перед входом. Стовбур і гілки прибирали комунальні служби.

Як повідомляє портал " Знай.иа» Під Києвом лось потрапив у ДТП і розчавив чоловіка - такого кошмару копи ще не бачили