На Львівщині 7-річна дівчинка проковтнула шматок дроту з тортом.

Про це повідомляє Львівська Обласна Дитяча Клінічна Лікарня Охматдит.

Так, стало відомо, що у понеділок, 26 жовтня у Львові лікарі врятували 7-річну дівчинку з Дрогобича, яка випадково проковтнула фігурку киці з дротиком всередині, яка була на торті.

Фото: Львівська Обласна Дитяча Клінічна Лікарня Охматдит


Дротик довжиною 2 см зайшов ще глибше у тканини під час того, як мама дівчинки намагалася його вийняти. Зазначається, що під час операції наркоз було виконано за особливою методикою, який дозволяє оперувати без застосування ендотрахеальної трубки.

Фото: Львівська Обласна Дитяча Клінічна Лікарня Охматдит


"При дуже ретельному огляді ми побачили у тканині кореня язикового мигдалика дротик. Нам вдалося забрати його щипцями, обійшлися без розтинів тканин" – розповів один із лікарів.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще


Оперували дівчинку одразу шестеро медиків. Наразі дівчинка почувається добре, після того, як відійшла від наркозу, батьки забрали її додому.

Нагадавши, Знай писав, що померли найстаріші в світі сіамські близнюки Ронні і Донні Гейлони. Їм було по 68 років.

Також Знай повідомляв, що у Львові дівчинка, що з'явилася на світ із занадто маленькою вагою в 480 г і зростом в 27 см, знайшла люблячу сім'ю. Крихітку виходжували неонаталоги Львівської обласної клінічної лікарні.

Нещодавно Знай передавав, що у Запоріжжі 15-річна дівчинка стала матір'ю двійні. Діти народилися раніше терміну, на 33 тижні вагітності.