Львів'яни дякують працівникам швидкої допомоги за оперативну роботу, яка рятує життя.

Про це у спільноті Варта-1 написала львів'янка Наталія Бербека.

Так, у понеділок, 26 жовтня львів'янка подякувала лікарям швидкої допомоги за те що швидко відреагували на виклик та примчалися на вказане місце за хвилини. Така оперативність та злагоджена робота медиків рятує життя.

"Хочу подякувати швидкій допомозі у м.Львові за те що примчалась протягом 10 хв у моєму виклику. Дай Боже Вам доктори, щоб Ваші родичі були здорові й ніколи не хворіли. Щиро Вам дякую", - написала львів'янка Наталія Бербека у своєму дописі.

Скріншот


Користувачі мережі в коментарях під дописом львів'янки також прийнялися дякувати лікарям, адже зараз як ніколи їм потрібна підтримка.

"Молодці в такий тяжкий час треба завжди дякувати", "Дай Боже їм здоров'я, що рятують людські життя", "Нехай Бог береже і дарує здоров'я всім медикам", "Дякую ! Здоров'я і Божої ласки", - такі коментарі користувачі мережі залишили під дописом львів'янки.

Скріншот

Популярні новини зараз

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що коронавіруси SARS-CoV-1, SARS-CoV-2 і MERS-CoV можуть мати одні й ті ж слабкі місця, що дозволяє створити вакцину, яка зможе їх перемогти. В Україні це теж можливо.

Також Знай писав, що в Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 348 924 випадків зараження. За добу зафіксували 5 426 нових випадків.

Нещодавно Знай передавав, що мер Києва Віталій Кличко захворів коронавірусом. Кличко заявивши, що йде на самоізоляцію і закликав українців берегтися.