На Львівщині довелося передруковувати бюлетені через плутанину з кандидатами від різних політичних партій. Детальніше про це розповідає Громадянська мережа "ОПОРА".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що в суботу, 24 жовтня, на засіданні Стрийської районної територіальної виборчої комісії розглянули питання про виправлення поліграфічного браку в бюлетенях. У виборчому окрузі №1 до Стрийської районної ради наплутали з приналежністю кандидатів у депутати до політичних партій.

Вибори / фото : ОПОРА

Як повідомили в "ОПОРА", в бюлетенях помилково двічі надрукували кандидатів від Партії "Голос": навпроти своєї політсили і навпроти ВО "Батьківщина". А депутатів від "Батьківщини" "посвятили" у кандидатів від "За майбутнє". Політиків від останньої партії взагалі не включили в бюлетені.

Популярні новини зараз

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Таким чином, за день до виборів довелося передруковувати 41 711 бюлетенів, щоб замінити браковані на звичайних дільничих виборчих комісіях, а також 696 бюлетенів для спеціальних ДВК.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві стартували вибори мера.

Як повідомляв портал Знай.иа, мер Києва Віталій Кличко заразився коронавірусом перед місцевими виборами.

Також Знай.иа писав, що Центральна виборча комісія інформує українців щодо речей, які потрібно взяти з собою на вибори, а також нагадують про необхідність дотримуватися дистанції.