Вже незабаром в Україні відбудуться місці вибори. Через це всі міста нашої країни заполонила політична реклама. Але іноді вона з'являються у дуже цікавих місцях.

Так, наприклад у Львові “Слуги народу” розвісили свої білборди з обіцянками на фоні поганих доріг та жахливих ям. Світлини такої політичної реклами “господарників” і претендентів на мерське і депутатські місця оприлюднюють користувачі соцмереж.

Фото: ФБ/Olha Mateychyk


Також політичну рекламу на фоні поганих доріг помітили кандидатки Наталії Тимчій від партії “Батьківщина“. Львів'ян у соціальних мережах насмішили карди політичних білбордів на фоні доріг у такому жахливому стані.

Фото: ФБ/Olha Mateychyk


Варто нагадати, що Андрій Садовий не прийшов на дебати із Олегом Синюткою.

“Прийшов на дебати з Садовим, на запрошення телеканалу “Перший Західний”. Але, на жаль, дебати не відбулися. Чинний мер Львова очевидно не лише боїться конкурентів, а взагалі не має що сказати львів’янам”, – написав своєму телеграм-каналі народний депутат фракції “Європейська Солідарність” та кандидат на голову Львівської ОТГ Олег Синютка.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що депутат Львівської міськради та керівник організації» Варта 1 " Ігор Зінкевич заявив про участь у виборах мера Львова.

Також Знай повідомляв, що у Львові від чинного мера Андрія Садового біжать депутати в партію " Слуга народу".

Нещодавно Знай передавав, що мер Дніпра Борис Філатов прокоментував кандидатів на посаду міського голови від " Слуги народу".