У Львові шукають 37-річну жінку, яка перебуває на пізньому терміні вагітності. Пропала Ільків Світлана Ярославівна. Про це пише Варта1 з посиланням на Шевченківське відділення Нацполіції у Львівській області.

Жінка 14 жовтня вийшла з дому і не повернулася. У день зникнення Світлана була одягнена в червоний светр і червоні штани. На ногах були білі кросівки. Також в поліції розповіли, що жінка має зріст 178 см, каштанове волосся, і карі очі. Волосся у неї до плечей. Зникла жінка має проблеми зі здоров'ям, тому рідні просять допомогти знайти майбутню маму.

Нагадавши, Знай писав, що в Харківській області пропала мама двох дітей. Балаклійський районний відділ поліції встановлює місцезнаходження 37-річної Альбіни Корнієнко, яка 13 жовтня близько 18:00 пішла з дому і до теперішнього часу не повернулася. Рідні просять знайти жінку.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі горе-мати залишила дітей без води і їжі і пропала на два дні. 9 вересня на спецлінію 102 небайдужі громадяни повідомили, що в будинку на вулиці Профспілковій перебувають діти без батьківського нагляду. Люди розповіли, що батьки дітей відсутні вже дві доби, а з будинку постійно звучить дитячий плач.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що у Вишневому (Київська область) пропала 15-річна Ганна Мординська. У п'ятницю, 9 жовтня, дівчина вийшла з дому і більше її не бачили.