Відомий український телеведучий Ігор Кондратюк заявив, що Україні необхідно розірвати всі відносини з Росією.

Таку заяву Ігор зробив напередодні прем’єри патріотичного серіалу “Доброволець”, продюсером якого виступив.

Шоумен пояснив, що погодився знімати картину, тому що йому ця тема близька, адже він є справжнім патріотом своєї країни.

“Я однозначно проукраїнськи налаштований громадянин. Я вважаю, що по сусідству є держава, з якою треба розірвати всі відносини. Не це є мотивом, але це має значення”, – пояснив Ігор в інтерв’ю “Обозревателю”.

Ігор Кондратюк, скріншот: YouTube


Кондратюк висловив надію, що в Україні стане більше патріотів, від частини і завдяки цьому серіалу. Він вважає, що в стані війни не бути патріотом своєї країни – означає бути зрадником.

“Я хочу, щоб патріотів у нас ставало більше. Я проти того, що патріотизм – це останній притулок негідників, як кажуть. Це фраза, вирвана з контексту. Коли в країні йде війна, не бути патріотом – значить бути або зрадником, або аморфною масою.”, – резюмував Кондратюк.

Нагадаємо, що Ігор Кондратюк про свій перший серіал "Доброволець": "Я не хотів бути телевізійним "болванчиком", якому все по барабану"

Також портал писав, що ″Агресор знищує нас на всіх полях″: Тарас Тополя пояснив, як раз і назавжди витіснити пропаганду Росії

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще