Мати кинула дитину в пологовому будинку, тільки-но побачивши, що вона народилася темношкірою. Хлопчик був абсолютно здоровим, народився богатирем, але з темним кольором шкіри. Жінка вирішила піти на такий крок, щоб ніхто не дізнався про її зраду.

Збрехала цивільному чоловіку, сказала, що дитинка не вижила і зі спокійною душею поїхала з пологового будинку одна. Хлопчика медсестри назвали Марком, перелає портал Прикарпаття.

пологовий будинок, скріншот з відео


Маленький хлопчик добре їв та швидко набирав вагу. За день до від’їзду в будинок малятка Марк сильно кричав, але медперсонал на крики уваги не звертав. До ночі хлопчик перестав кричати і лише тихенько попискував.

Тільки при черговому годуванні новенька медсестра звернула увагу на немовля і його в терміновому порядку доставили в реанімацію. У нього почалася асфіксія, лікарі вжили заходів і під'єднали малюка до кисню. Хлопчик був у важкому стані, але вижив.

Медсестра Альбіна у свої вихідні відвідувала крихітку в палаті. Так він їй запав у душу, ніяк не могла забути його. Через деякий час самопочуття Марка налагодилося, дитину готували до виписки.

Медсестра почала вмовити чоловіка усиновити цього хлопчика. Своїх дітей у них не було, а цей випадок здався їй знаковим. Пройшовши школу прийомних батьків та медкомісію, вони подали документу в опіку. Рішення комісії довелося чекати протягом тижня і нарешті, Марка можна було забрати додому.

Біологічна мама хлопчика так і не з’явилася в пологовому будинку. У неї був шанс забрати відмову на дитину, але вона цим не скористалася.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Українська волонтер і політик Яна Зінкевич відреагувала на санкції Путіна

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", мати чотирьох дітей зробила вишиванки для українських героїв

Також, "Знай.uа" писав, що Львівська пенсіонерка зв'язала 500 пар шкарпеток для військових на Донбасі