У Львові ліцей імені Стуса пішов на карантин. Там виявили 22 заражених вчителя і двоє учнів. На даний момент студентів відправили на дострокові канікули, а потім можливо буде і дистанційне навчання. Про це пише прес-служба ліцею.

У повідомленні йдеться, що канікули оголосили, щоб перервати ланцюжок зараження. Рішення було прийнято на педраді 7 жовтня. Учнів відпустили додому на період з 9 по 16 жовтня. З 19 по 23 жовтня ліцей працюватиме на дистанційній формі навчання.

"Для переривання ланцюга захворюваності адміністрація ліцею за рішенням педради від 7 жовтня переносить канікули, а саме: з 9 по 16 жовтня. З 19 по 23 жовтня ліцей працюватиме Дистанційно", - вказується в повідомленні.

Також у повідомленні йдеться, що в ліцеї 22 педагоги перебувають на лікарняному. У 6 осіб виявили коронавірус. ПЛР-тести підтвердили наявність вірусу і у двох учнів. На самоізоляції знаходяться 6 класів, Дистанційно навчаються ще 7 класів.

Нпомним, Знай повідомляв, що дистанційне навчання, яке впровадили в Україні у зв'язку з пандемією, багато критикувалося як вчителями, так і батьками, які навіть писали петицію щодо його заборони. Експерти в галузі освіти обговорили ставлення до дистанційної освіти вчителів.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Також Знай писав, що український інфекціоніст Світлана Куніцина розповіла, що діти переносять хворобу в легкій формі і можуть передавати інфекцію далі. Куніцина розповіла, що школи і дитячі садки, швидше за все, закриють на карантин в листопаді.

Нещодавно Знай передавав, що в Івано-Франківську скоротять зимові канікули для школярів.