У Львові прогримів вибух, в якому постраждали люди. За первісною інформацією постраждав 23-річний молодий чоловік.

Вибух стався в квартирі багатоквартирного будинку, який розташовується на вулиці Кульчицького. Вибуховою хвилею пошкоджено вікна та двері квартири, вибито скло. Поліція прибула на місце події і веде розслідування.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Україні рятувальникам і поліції регулярно надходять повідомлення про мінування торгових центрів, станцій метро, навчальних закладів і навіть лікарень. Однак більшість з цих повідомлень виявляються помилковими. нещодавно пацієнт Запорізької психлікарні" замінував " електростанції України і повідомив про це правоохоронцям.

2 жовтня, близько 13:45, до чергової частини Комунарського відділення поліція ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення від невідомого чоловіка про те, що всі електростанції України заміновані. При цьому зловмисник зажадав від правоохоронців доставити йому мільярд доларів США за вказаною адресою.

Також Знай писав, що в Запоріжжі неадекватний чоловік підірвав машину, що належить колишній дружині. Жінка тепер боїться за своє життя і здоров'я і просить допомогти засудити кривдника. Через цей інцидент вона залишилася інвалідом і отримала травми.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

У січні 2018 року чоловік кинув гранату в автомобіль, де на той час перебувала його колишня дружина. Він намагався протягом двох років відновити сім'ю, проте дружина не бажала мати з ним справи. В результаті події, жінка з важкими травмами опинилася в реанімації і на все життя залишилася інвалідом.

Нещодавно Знай передавав, що в Камбоджі вперше в історії присвоїли звання героя і вручили золоту медаль щуру. Звір на ім'я Магава-гігантська Африканська сумчаста Щур. Ось уже понад 7 років 70-сантиметровий звір допомагає саперам знаходити і знешкоджувати міни.