Експрезидент з розмахом відсвяткував свій день народження в день всеукраїнської жалоби.

Про це повідомляє Інформаційний портал Хвиля.

Так, стало відомо, що в суботу, 26 вересня, експрезидент Петро Порошенко з розмахом відсвяткував свій п'ятдесят п'ятий день народження в елітному ресторані в центрі столиці.

Порошенко, фото з facebook


"Незважаючи на те, що 26 вересня було оголошено днем жалоби за загиблими курсантами і офіцерами Харківського університету Повітряних Сил ЗСУ ім. Кожедуба, колишній президент голосно і весело святкував свій день народження", - пише видання.

За словами очевидців, Охорона ресторану не пускала відвідувачів у ВІП зали ресторану і повідомила, що у відповідному залі відбувається спецобслуговування чиновника, однак на питання про Петра Порошенка категорично відповідали, що його немає в приміщенні.

Петро і Марина Порошенко, скріншот


Пізніше біля входу в заклад, де відбулося святкування, з'явився Юрій Федоров, голова охорони колишнього президента, це підтверджує те, що Порошенко святкував день народження в ресторані Not only fish.

За словами очевидців, Федоров почав нахабно спілкувався з гостями ресторану, а потім дав розпорядження охороні ресторану застосовувати силу. Все це для того, щоб зупинити питання про Порошенка і приховати той факт, що ексглава країни знаходиться в закладі. У ресторані вечір закінчився яскравим салютом, який було видно в багатьох районах Києва.

"З днем народження, Петро Олексійович. Ганьба Вам. Вранці пост на своїй офіційній сторінці про жалобу і співчуття, а ввечері музика, алкоголь і салют. Кожен раз, коли нам здається, що ви вже показали себе у всій красі, вам вдається впасти ще нижче в очах українців", — написала Олександра Мазур на сторінці екс-президента.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що прес-секретар Зеленського Мендель терміново звернулася до українців через брехню: "більше шансів не програти".

Як повідомляв портал Знай.ua , ексмер Дебальцеве пересів за кермо таксі Uber, розповідає правду про Донбас.

Також Знай.ua писав, що Венедиктова прокоментувала чутки про відставку і пригрозила всій Раді: "ми побачимо...."