Молодий чоловік, який народився у Львівській області в підлітковому віці переїхав до Італії з батьками, але зберіг любов до України. Він не взяв громадянство Італії, здобув освіту і повернувся на історичну батьківщину. Тепер він балотується в мери міста Турки.

Михайло Вовчик у своєму юному віці має успішний бізнес в IT-сфері. Спочатку він будував свою справу в сфері ремонту та продажу комп'ютерів, але потім доповнив і розширив справу і з'явилася Логістика із застосуванням сучасних технологій. На цьому молодий чоловік не зупинився. Він став засновником відразу декількох компаній в Україні. Зокрема, він вирішив спробувати свої сили у сфері нерухомості-ТОВ "Унікондіо Україна".

Михайло Вовчик побудував свою кар'єру і власний капітал виключно власними силами. Крім бізнесу цей молодий чоловік відзначився у сфері популяризації української культури в Італії. На його рахунку багато громадських організацій. Не обійшлося і без волонтерства-допомоги українській армії в гарячі 2014-2015 роки.

У 2018 році Михайло Вовчик стажувався у Верховній Раді України за програмою «Політика та ЗМІ – очі молоді». Свої знання і навички Михайло хоче застосувати на користь міста Турка, в якому він народився і ріс. Про свої плани молодий чоловік написав на своїй сторінці в Facebook.

"Я, Вовчик Михайло, разом зі своєю командою ставимо перед собою амбітну мету - вивести місто Турка і його об'єднану територіальну громаду по комфортності проживання і станом культурного розвитку, на один рівень з маленькими містечками Європи в 50 000 жителів».

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що у селі Давидів на Львівщині на виборах сільського голови переміг 21-річний політолог Віталій Дьяков.

Також Знай писав, що в Івано-Франківську сина загиблого військового нагородили за зворушливе відео про світ.

Нещодавно Знай передавав, що в квітні 2019 року, під час конференції для людей з синдромом Дауна зустрілися Нік і Габі. Їх зцілила любов.