У Львові суд зупиняє роботу небезпечних ліфтів у житлових будинках.

Про це повідомили у ГУ Держпраці у Львівській області.

Так, стадо відомо, що рішенням Львівського окружного адміністративного суду повністю задоволено позов Головного управління Держпраці у Львівській області до Житлово-комунального підприємства «Карпатський оберіг» про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду. Підприємству заборонили експлуатувати пасажирський ліфт, заводський номер АЕ36111, що знаходиться у м. Львів на вул. Міртова, 7.

суддівський молоток, скріншот


Зазначимо, що позов скерували у зв’язку з наявністю на підприємстві порушень, що можуть створювати загрозу життю та здоров’ю працівників та мешканців цього будинку.

Серед таких: у зазначеному ліфту не проведено первинного технічного огляду; не призначено відповідального за організацію його експлуатації; не встановлено на облік у територіальних органах спеціально уповноваженого центрального органу виконавчої влади; не отримано дозвіл Держпраці на його експлуатацію ліфта; у паспорті пасажирського ліфта відсутні підписи відповідальних осіб та печатки.


Як передавали у Чабанівській сільській Раді, сталася розгерметизація газового трубопроводу високого тиску (Уренгой-Помари-Ужгород).

Нагадавши, Знай писав, що в Києві проходять лікування три курсантки, на яких наїхав п'яний майор.

Популярні новини зараз

В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Також Знай повідомляв, що під Києвом виявили 12-річного водія на Ланосі. Він катав своїх друзів.