Львівський патрульний Максим Качан став господарем хаскі Джессі, власники якого так і не зайшлися.

Про це інформує Патрульна поліція Львівської області.

Близько тижня тому патрульні почали розшукувати господарів втраченого собаки породи хаскі. Однак, за підтримки небайдужих городян, знайти господарів так і не вдалося, тому було прийнято рішення відправити її в чужу сім'ю.

Фото Національної поліції

Так, Джессі майже тиждень жив в одній із домівок, але не прижився з іншими домашніми улюбленцями сім’ї. Після цього патрульний Максим усе добре зваживши вирішив забрав його до себе.

“Я в дитинстві завжди мріяв про собаку. Гуляв з цуценям тітки. Власної так і не мав. Тож тепер радий, що вдома, зі зміни, мене чекатиме Джессі”, — поділився роздумами Максим Качан.

Патрульний родом з Кривого Рогу і мандрівка у підлітковому віці до Львова визначила, що колись він приїде сюди жити. Патрульному 19 років, він винаймає тут житло і захищає Львів. Так як попередні господарі не чіпували собаку, знайти їх практично не можливо.

Нагадаємо, до Максима та напарників, 19 вересня, близько 2 години ночі, на стаціонарний пост поліції, що поблизу Стрия, прибігла хаскі. Рядовий поліції, після чергування, забрав її до себе додому до Львова та опікувався нею.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще

Нагадаємо, що у Франківську псих нацькував на копів бійцівського пса, ганялися всім відділенням.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Тернополі зоозахисники виявили покинутого пса. Його колишні господарі просто прив'язали собаку до дерева на повідку і пішли.

Також Знай.uа писав, що п'яний одесит заліз у вольєр з левами і не бажав його залишати.