Під Львовом 16-річний хлопець став убивцею 44-чоловіка, який нібито образив батька школяра. Про це повідомили в поліції області.

Зазначається, що врятувати життя потерпілому медики намагалися впродовж чотирьох діб, проте їхні старання виявилися марними. Через тяжку травму голови чоловік впав у кому, і помер в реанімації, так і не отямившись.

Виявилося, що причиною нападу школяра на чоловіка стала бійка, яка нещодавно сталася між батьком школяра і іншим чоловіком. Батько хлопця повернувся додому із розбитим носом, і це дуже розлютило підлітка. Хлопець зібрав компанію однолітків і пішов до гіпотетичного кривдника «з’ясовувати стосунки».

Родичі загиблого стверджують, що батько сам підбурював сина до помсти. Однак найтрагічніше те, що загиблий не був причетний до нещодавньої бійки. Справжній кривдник вже навіть встиг помиритися із батьком школяра.

Вбивці загрожує п’ять років тюремного ув’язнення, наразі він перебуває під домашнім арештом із обов’язковим носінням електронного браслета.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

На думку родини загиблого чоловіка, відповідати за злочин має не лише дев’ятикласник, але й його батько.

Нагадаємо, Балух відверто розповів, як над ним знущались в путінських катівнях

Також портал "Знай.ua" писав, що Під Дніпром горе-квартирантка розгромила квартиру і по-тихому змилася - господиня обімліла від жаху

Також портал "Знай.ua" писав, що Незвичайне ДТП відправило дівчину на скутері у зливну яму, відео