Мер Львова Андрій Садовий під час зустрічі з підприємцями зазначив, що через ситуацію з коронавірусом має недонадходження до бюджету понад 400 млн грн.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Четверта студія.

За словами Садового на протидію поширення COVID керували з місцевого бюджету понад 220 млн грн, адже держава не надає фінансової підтримки містам на ці потреби.

Андрій Садовий, скріншот з відео


«Місто, фактично, самостійно справляється з проблемами. Коли ми формували бюджет на цей рік, то була реверсна дотація понад 500 млн грн — те, що держава має забрати. Але от станом на 1 вересня в нас мінус 400 млн поступлень. Ну і я кажу: давайте збалансуємо ситуацію, а вони кажуть — ні. Ситуація дуже цікава. У п’ятницю буде прем’єр-міністр у Львові, думаю, будемо мати з ним розмову. Важко, але ми намагаємося всі ці програми, які почали, тримати у фокусі”, — розповів мер Львова Андрій Садовий.

До того ж Садовий відзначив роботу медиків під час пандемії. Він впевнений, що вони щодня роблять подвиг та перед ними потрібно схиляти голову.

”Треба низько схиляти голову перед лікарями, підприємцями і волонтерами — вони єдині, хто нам допоміг. Лікарі зробили подвиг, ми маємо прекрасні протоколи лікування, є достатня кількість ліжкомісць. Кожного дня моніторимо ситуацію — зараз ми є вже у жовтій зоні. Але розслаблятися не треба — має бути максимальна готовність”, — розповів мер Львова Андрій Садовий.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Кернес став кандидатом у мери Харкова з лікарняного ліжка в Німеччині

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", висунення кандидатів у мери показало близькість Пальчевського до людей

Також, "Знай.uа" писав, що Кличко зганьбився з черговою велодоріжкою, кияни в подиві