У підручнику з української мови для 3 класу виявили рекламу популярної марки води та львівської кав'ярні. Відповідними кадрами поділилися користувачі соціальних мереж.

Читайте Знай в Google News!

Як виявилося, в підручнику з української мови, передбаченого для учнів третього класу вирішили розмістити відразу два прихованих рекламних оголошення.

На одній зі сторінок підручника батьки виявили логотип "Львівської копальні кави", яку назвали найпопулярнішою кав'ярнею Львова. На тому ж розвороті 1/3 сторінки займає етикетка мінеральної води "Моршинська". На прикладі даних фірм дітям пропонують вчити рідну мову.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

"Тільки мені здається, що реклама Моршинської в підручнику української мови 3 класу – це ну ні в які рамки...", - пише Євген Лобанов.

Користувачі мережі були обурені таким рішенням авторів підручника. Вони вважають, що друкувати приховану рекламу в дитячих книгах неприпустимо. Більш того, вони бояться уявити, що можуть рекламувати в підручниках для старших класів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що для маленьких тернополян книговидавці підготували сюрприз у вигляді доповненої реальності в підручниках.

Як повідомляв портал Знай.иа, школа в "ЛНР": перший рік без українського, підручники в макулатурі і літні вчителі.

Також Знай.иа писав, що у Чернівцях жінка викликала поліцію через незрозумілі слова у підручнику з української мови та літератури.