У Львівській області рятувальники допомогли вибратися кареті швидкої допомоги з щебеню, в якому вона застрягла. Про подробиці інциденту розповідає прес-служба ГЧСЧ у Львівській області.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що подія трапилася в четвер, 17 вересня в місті Червоноград. О 21:27 на гарячу лінію Служби порятунку "101" надійшов виклик від лікаря швидкої медичної допомоги. Він повідомив рятувальникам, що під час транспортування хворого до медичного закладу, їхній автомобіль застряг на щебінці і не може виїхати.

За вказаною адресою направили бригаду пожежо-рятувального відділення. За допомогою буксирувального тросу машину швидкої медичної допомоги Peguot Vox вдалося витягнути з щебеневої дороги. В ході події ніхто не постраждав.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Хмельниччині автомобіль перекинувся на дах, водій загинув. Аварія сталася поблизу села Антонівка Новоушицького району вчора, 16 вересня. Водій автомобіля "Ауді 100" 1984 року народження, не впорався з керуванням. Машина перекинулася на дах і зіткнулася з деревом.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Тернопільській області 15 вересня на будівництві будівлі сталася трагедія. Кранівник приступив до роботи і перестав виходити на зв'язок.

Також Знай.иа писав, що мешканка Хмельницької області загинула під колесами власного авто, через те що забула поставити його на гальмо.