Президент України Володимир Зеленський приїде у Львівську область у четвер, 17 вересня.

Про це порталу Тvoemisto повідомили власні джерела.

Глава держави, зокрема, навідається на Яворівський полігон. Саме зараз там проходять військові навчання "Репід Трайдент-2020", на яких зберуться близько 4 тисяч військовослужбовців з 9 країн світу.

Наразі офіційної інформації про те, якою буде програма візиту, на ресурсах президента не оприлюднили.

Популярні новини зараз

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Президент України Володимир Зеленський готується приїхати з візитом на Прикарпаття. Із джерел видання стало відомо, що Володимир Зеленський планує приїхати з діловим візитом в Івано-Франківську область. Поїздка глави держави запланована на 18 вересня.

Один з останніх брифінгів народних депутатів України, що відбувся в кулуарах Парламенту, став "жорстким резюмуванням" річного президенства Володимира Зеленського. Висновки стосувалися переліку вкрай важливих для країни аудитів, обіцяних президентом України ще у 2019 році, але й досі так і невиконаних. Тут сплив і необґрунтований розподіл "коронавірусного фонду", і загроза всеукраїнської черги аварійних обвалів "зношених" будинків, і стрімке зростання платіжок на фоні рекордного падіння ціни на газ. А "родзинкою" стала пафосно заявлена в Офісі президента, але у подальшому "зникла", ретельна перевірка сумнівних витрат з бюджету Києва – зокрема, розподілу коштів столичним мером Віталієм Кличком та його командою. Подробиці дізнавалися Знай.ua.