На Львівщині чоловік обікрав шкільну скриньку, кошти з якої збирали на лікування хворого учня.

Про це розповіли у відділі комунікації поліції Львівщини.

Так, стало відомо, що гроші, які зібрали школярі, їхні батьки та вчителі для лікування одного з учнів школи, були викрадені. Про це повідомили до правоохоронців, вони оперативно викрили і затримали зловмисника, причетного до крадіжки благодійної скриньки зі школи.

Фото Національної поліції


“У скриньці були благодійні внески у сумі близько 5 тисяч гривень. На місці події працювала слідчо-оперативна група та співробітники інших служб Бродівського відділення поліції. Правоохоронці вивчили записи з камер відеоспостереження і встановили, що невідомий чоловік зайшов до приміщення школи, взяв скриньку, що стояла біля входу, сховав її під куртку та вийшов”, — розповіли у поліції.

Виявилося, що зловмисник - 31-річний місцевий мешканець, який раніше неодноразово був судимий за майнові злочини. У нього вилучено речові докази, а саме викрадену скриньку.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статті, — позбавлення волі на термін до п’яти років.

Нагадавши, Знай писав, що в Києві зловмисники пробралися в квартиру генерального директора одного з центральних телеканалів "1 + 1 Продакшн" Дмитра Зубка.

Також Знай повідомляв, що харків'ян попереджають про те, що в декількох місцевих ЖК з'явився підозрілий тип, який ходить по під'їздах і перевіряє чи зачинити двері квартир смикаючи їх за ручки.

Популярні новини зараз

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що у Дніпрі затримали банду квартирних злодіїв, які здійснювали крадіжки у Дніпропетровській, Запорізькій та Полтавській областях.