В Україні пройдуть чергові військові навчання НАТО. Про це розповіли на сторінці Міністерства оборони України у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в середу 16 вересня, в Україні стартують військові навчання НАТО Rapid Trident-2020. Вони пройдуть у Львівській області на території військового містечка Міжнародного центру миротворчості та безпеки Академії Сухопутних військ імені Петра Сагайдачного.

Читайте Знай в Google News!

"Відбудеться урочиста церемонія підйому прапорів України та Сполучених Штатів Америки, яка ознаменує старт наймасштабніших міжнародних військових навчань на території нашої країни в 2020 році."- сказано в повідомленні.

Під час навчань у Львівській області будуть знаходитися близько 4 тисяч військових з 9 країн світу. На навчальних полігонах буде задіяна бронетехніка, пройдуть навчання зі стрільби, а також навчальні польоти вертольотів армійської авіації та інших повітряних суден.

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

У зв'язку з цим в Міноборони звернулися до місцевих жителів з проханням не наближатися до навчальних полігонів під час проведення навчань.

"Керівництво навчання звертається до мешканців населених пунктів, розташованих навколо Міжнародного центру миротворчості та безпеки, гостей Львівщини з наполегливим проханням обмежити відвідування території навчальних ділянок військового полігону з міркувань турботи про безпеку."- сказано в повідомленні.

Публікація Міністерства оборони: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Пентагоні пояснили, чому їх бомбардувальники прилітали до Криму

Як повідомляв портал "Знай.uа", курсант Військового інституту загинув у перший день навчання

Також, "Знай.uа" писав, що винищувач вліпився в дорожній знак на заході України