Мер Львова Андрій Садовий відзначив свій день народження. Львів'яни не залишилися осторонь і подарували креативний ролик, в якому зібрані всі проколи градоначальника. У ньому зібрані також всі скандальні і малоприємні ситуації за участю Садового.

Відео-подарунок поширили у соціальних мережах та групах Львова. У тексті до відео йдеться, що Андрію Садовому виповнилося 52 роки. Львів'яни його щиро вітають і дарують цей ролик.

У коментарях користувачі писали, що вітають мера з останнім днем народження на посаді мера і висловлювалися з приводу того, що градоначальник набрид усім.

Варто відзначити, що у Львові, як і в будь-якому іншому місті України є свої проблеми і свої досягнення. Однією з проблем став громадський транспорт. Місцеві активісти показали, як ходять тролейбуси по одному з міських маршрутів. Розкладу немає або воно не дотримується. Активісти порахували, що з 11 тролейбусів до поліпшень Садового залишилися лише 9. З них вдень на маршруті лише 3 машини. Чекати громадський транспорт можна довго. Також вони припустили, що відсутність тролейбусів робиться для того, що автобуси зібрали більше пасажирів.

Також Знай повідомляв, що перед виборами мер Львова Садовий вирішив показати, яким місто буде через кілька років і представив інфраструктурні проекти. Так у Львові планують завершити ремонт вулиці Чернівецької, реконструкцію частини вулиці Богдана Хмельницького.

Популярні новини зараз

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що у Львові з'явився новий фонтан якраз перед виборами.