У Львові складається сумна ситуація з рухом електротранспорту в місті. Зокрема, проблеми виникають регулярно з рухом тролейбусів за маршрутом №33. До змін на цьому маршруті працювало 11 вагонів, а після «поліпшень» кількість машин скоротилася до 9, а в середині дня на вулицях міста толь 3 тролейбуси.

Про проблему курсування електротранспорту у Львові заговорили на сторінці у Facebook. До "поліпшень" тут працювали 11 тролейбусів. Після них на вулицях їздять 9 машин, а з 9 години ранку і до 16 години дня працюють тільки 6. Три з цих тролейбусів йдуть на обід з 10 години ранку. Після цього на дорогах залишаються три тролейбуси, які забирають пасажирів із зупинок з інтервалом в 20 хвилин.

Оскільки директор ЛКП "Львівелектротранс" а.свище, на думку авторів поста, приховує реальний розклад тролейбусів і трамваїв. Також автор заявив, що зробив свій розклад руху транспорту. В результаті тролейбуси рухаються по місту в години пік з інтервалом 2-11 хвилин.

Причиною такого розриву в русі транспорту може бути бажання підлаштувати розклад під рух автобусів №46, які дублюють тролейбусний маршрут 33. Решта причин затримок тролейбусів не ясні, так як вони рухаються по виділеній смузі на всьому протязі маршруту.

Автор поста заглянув ще далі і зазначив, що начальник маршруту не виконує свої обов'язки, так як транспорт не дотримується час свого руху.

Популярні новини зараз

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що частина України потрапила в Червону карантинну зону, що накладає обмеження на роботу громадського транспорту.

Також Знай повідомляв, що в Запоріжжі в громадському транспорті з'явилися валідатори для оплати проїзду.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові спіймали зацепера, який катався на даху трамвая.