Турецький телеканал BeinlZ прибув до Львова для зйомок документального телепроекту "Перехрестя культур". Детальніше про це розповідає "Укрінформ".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що через тривалий карантин, в Україну нарешті змогла прибути знімальна група турецького телеканалу, щоб показати всьому світу історію, культуру і красиві місця Львова.

до Львова прибула Турецька знімальна група / фото: Ірина Джиговська

Як розповіла секретар робочої групи Львівської міськради з питань співпраці Львова з містами Турецької Республіки Ірина Джиговська, цей візит є першим міжнародним прес-туром до міста після карантину. Знімальну групу проведуть найцікавішими локаціями Львова, які розкриють особливості культури, історії та гастрономії.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показати ще

Ірина зазначила, що дуже рада зацікавленості міжнародних телеканалів і горда тим, що про Львів дізнаються не тільки в Туреччині, але і по всьому світу.

"відверто скажу, що навіть карантин не завадив двосторонній співпраці - ми продовжували роботу віддалено, а тепер, коли відновилася можливість подорожувати, потроху повертаємося до попереднього темпу", - поділилися з Укрінформом Джиговська.

Відомо, що" перехрестя культур " розповідає про подорожі, гастрономію, історію та культуру різних міст світу. У знімальній групі зазначили, що зараз для них особливо важливо наполегливо працювати, щоб люди зрозуміли, що подорожі можливі і існує світ, який чекає, щоб бути ними відкритим.

45-хвилинний документальний фільм про Львів демонструватиметься на території Туреччини, в країнах Середнього Сходу та Північної Африки, а також через ресурс beIN CONNECT по всьому світу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові комунальники ігнорують дірку в землі, яка утворилася більше місяця тому біля житлового будинкуа.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Львові вандали загадили територію синагоги.

Також Знай.иа писав, що у Львові нову огорожу вздовж дороги завалило літнє сонце.