На Львівщині в ході тяжкої хвороби помер настоятель парафії Різдва Святої Богородиці в місті Перемишляни. Про трагедію розповідає місцеве видання "Львівська Мануфактура Новин".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що в неділю, 9 серпня, в місті Перемишляни помер 43-річний настоятель парафії Різдва Святої Богородиці, протоірей Михайло Щербань. За словами міського голови Олександра Зозулі, священнослужитель довгий час боровся з серйозною хворобою і, на жаль, пішов дуже рано.

У батька Михайла залишилися ще мати, молода дружина і двоє дітей. Мер Перемишлян зазначив, що всі парафіяни та мешканці міста відгукувалися про священнослужителя лише добрими словами. Як згадує одна з парафіян Ольга Брощук, отець Михайло був відмінною людиною і хорошим наставником.

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

"На його обличчі завжди була усмішка, навіть в останні дні свого життя, коли хвороба виснажила його тіло, він посміхався, але, дивлячись в його очі, не важко було помітити в них великий сум, який не можливо було заховати за усміхненим обличчям. Все своє життя отець Михайло випромінював світло, він жодного разу не пройшов повз не усміхнувшись і не запитавши: «Як справи?». Напевно, ніколи ніхто не чув його крику, не бачив його злим, бо він був дуже доброю і чуйною людиною", - розповідає Ольга.

Відомо, що народився і жив Михайло Щербань у Перемишлянах. Закінчив Київську духовну семінарію та Київську духовну академію. Після навчання викладав уроки з етики та християнської моралі в недільній школі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що помер син відомого українського співака Віктора Павлика.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Львові внаслідок ДТП загинула відома спортсменка Лідія Яриш.

Також Знай.иа писав, що у Львові від ускладнень від коронавірусу помер відомий підприємець і меценат.