У Львові зафіксовано спалах коронавірусу в одному з регіональних сервісних центрів Міністерства внутрішніх справ. Про це розповіли у прес-службі МВС на сторінці у соціальній мережі Facebook.

Зазначається, що йдеться про відділ, розташований на вулиці Данила Апостола. Роботу сервісного центру припинять вже з суботи, 8 серпня. Заклад не працюватиме тимчасово – до повної перевірки стану здоров’я працівників та ліквідації спалаху небезпечного захворювання.

Тим громадянам, які мали отримати послуги у зачиненому на карантин сервісному центрі і вже пройшли реєстрацію в онлайн-чергу, обіцяють надати їх в інших місцях на території Львівської області. Для цього треба мати з собою відповідний талон та попередньо записатися у телефонному режимі.

Повідомити про те, коли буде відновлено повноцінну роботу сервісного центру на вулиці Апостола, у відомстві обіцяють через сайт.

Популярні новини зараз

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

В Україні готується революція у житловій сфері

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

«А ви повідомите тих відвідувачів, хто контактував з захворілими співробітниками?», «Друже! Був у вас 4 серпня - половина співробітників без масок. Коменти зайві», - зазначають у коментарях під повідомленням мешканці міста та області.

Нагадаємо, у Тернополі продовжують відмовлятися виконувати жорсткі карантинні норми після того, як місто потрапило в червону зону

Як повідомляв портал Знай.ua, мер Тернополя накинувся на міністра Степанова через карантин

Також Знай.ua писав, регіональні влади в Луцьку та Тернополі відмовилися вводити жорсткий карантин.