У центрі Львова на площі Митній чоловік на очах у дітей і перехожих помив свій статевий орган у фонтані. Чоловіка не збентежило, що поряд ходять перехожі.

Фонтан розташований навпроти зупинки громадського транспорту, тож за усім, що відбувалося, спостерігала велика кількість львів’ян.

Очевидці сміялися та знімали усе на відео.

На запису видно, як чоловік приблизно 40 років спускає шорти і привселюдно влаштовує собі водні процедури. За кадром чути дитячий сміх.

Не відомо, чи звертався хтось за цим фактом у правоохоронні органи.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Нагадаємо, що у Львові місцеві жителі скаржаться на півметрові ями, які ніхто не латає.

Так, проблема ям на дорогах торкається практично всіх населених пунктів нашої країни. Але іноді на дорогах з'являються дуже глибокі ями. Такі вибоїни на дорогах можуть привести до нещасних випадків чи навіть до ДТП.

Так, у Львові на виїзді з вулиці Котка на вулицю Княгині Ольги помітили глибоку яму. Вибоїна на цій ділянці дороги утворилася шириною метр на метр і глибиною 40 сантиметрів.

"Яма метр на метр і 40 сантиметрів глибини. Виїзд з вулиці Котка на вул. Княгині Ольги" - зазначив львів'янин Ivan Muts.

Наразі невідомо коли ж комунальні служби міста усунуть цю проблему на вулиці Княгині Ольги.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Сім'я зі Львівщини усиновила знедоленого хлопчика і розкрила сумну правду всій Україні: "Малюки в дитбудинках живуть очікуванням"

Також портал «Знай.uа» писав, що У Тернополі сторож садочка проштрикнув ножем виховательку і вийшов сухим з води: "Хворий"

Також портал «Знай.uа» писав, що У Чернівцях психічно хворих залишили голодними на голих ліжках - рятують усім світом