Нещодавно у Львові відбувся суд над Іриною Фаріон, де її судили нібито за образу на адресу російськомовних громадян. Після цього Фаріон заявила, що на наступному засіданні розірве всіх в пух та прах як юридично так і політично.

Про це Ірина Фаріон розповіла в ефірі DROZDOV.

Недавно у Львові відбувся суд над Іриною Фаріон, на неї подали позов нібито за образу на адресу російськомовних громадян.

Скріншот


"Російськомовне населених - це основна доктрина Путіна, він прийшов на наші землі лише тому, що тут є російськомовне населення. І ми маємо окупацію тих земель де не було української мови, української історії та української церкви. Отже, кожен російськомовний в Україні - це головний трофей Путіна та притягував армії Путіна в Україну, вони своєю мовою нас розстрілюють," - зазначила Фаріон.

Після цього Фаріон додала, що на наступному судовому засіданні буде жорстко доказувати свою правоту, адже в неї є багато аргументів та незаперечних доказів.

"Дусту їм на кутні зуби та тридцять срібняків у рожевій торбиночці. Тобто це означає, що наступне судове засідання буде третього вересня де ми як у юридичному та політичному контексті в пух та прах розіб'ємо відсутні поняття російськомовного населення", - підсумувала Фаріон.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Фаріон заявила, що Зеленський знищує Україну з-за залежності від Москви.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, Фаріон в люті налетіла на кандидатку в мери Києва від Зеленського.

Також Знай. ua писав, що на одіозну Фаріон знайшли управу з-за образи російськомовних.