У львівського громадського активіста невідомі особи вкрали вовченят просто з вольєра.

Про це Іван Спринський написав на своїй сторінці у соціальній мережі “Facebook”.

Так, стало відомо, що у львівського громадського активіста Івана Спринського викрали двох цуценят. За його словами — 4 місячних сірих вовків (офіційно метис вівчарки)викрали у нього серед ночі.

Фото: Іван Спринський


“4 серпня, між 4 і 7 ранку, з території промзони, м. Львів, вул. Омеляна Ковча, навпроти 30 виправної колонії, невідомі особи зі сторони колії з під бетонної огорожі викопали металеві листи (листів не виявлено поблизу), ймовірно з метою викрадення 2-х 4 місячних сірих вовків (офіційно метис вівчарки), невідомо чи вдалось їм піймати цуценят, бо в руки йдуть лише до мене на інших видресовані як на «загроза», могли просто вирватись з рук… знаходились вони у Львові декілька днів бо привіз їх щеплювати”, — написав він.

Активіст зазначає, що підкоп самостійно зробити вони не могли, бо по периметру всюди металеві пластини, відповідно без сторонньої допомоги ніяк не обійшлися. Поки що заяву у поліцію він не писав. Активіст оголосив винагороду за знахідку 5000 грн, а за докази і данні та місцеперебування викрадачів — 10 000 грн.

Фото: Іван Спринський


”Якщо хтось думає (хто вкрав, чи знайде), що їх вдасться виховати, то їх змалечку я привчив лише до двох осіб, всі інші це «загроза», тільки зламаєте їм психіку”, — написав Іван Спринський.

Популярні новини зараз

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Нагадаємо, в Дніпрі торговці тваринами викинули напризволяще вісьмох кошенят. Вони ще зовсім крихітні - їм від сили 1,5 місяця, розміром з долоню. У всіх них є лишай, а сплять вони на дереві.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Великобританії кіт пройшов пішки 64 кілометри і повернувся додому.

Також портал Знай.ua писав,що фотограф дуже довго шукав собі собачку, яка могла стати і другом, і моделлю, яку можна цікаво сфотографувати. У підсумку він перетворив собаку коргі на зірку.