На Львівщині на хабарі викрили заступника начальника слідчого відділу Нацполіції Львівщини.

Про факт викриття повідомила головний прокурор Львівщини, Ірина Діденко, на своїй сторінці у “Facebook”.

Так, на Львівщині на отриманні хабаря у розмірі 8000 доларів США зловили заступника начальника слідчого відділу Нацполіції Львівщини. За цю суму працівник правопорядку повинен був перекваліфікувати злочин.

Фото: прокуратура Львівщини


“Задокументовано неправомірні дії заступника начальника слідчого відділу одного із територіальних підрозділів Нацполіції Львівщини, який, за версією слідства, скористався службовими повноваженнями, щоб “підзаробити”. “Правоохоронця” викрили «на гарячому» — коли той отримав від брата підозрюваного обумовлену суму”, — повідомила прокурор.


Затримали підполковника поліції у автомобілі на вулиці Самбірській у Дрогобичі. Зазначаться, що неправомірна вигода призначалась за те, що службовець перекваліфікує ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) на необережний злочин, а відтак, підозрюваний отримає значно менший термін покарання.

Фото: прокуратура Львівщини

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще


Наразі прокуратура Львівщини готує підозру із правовою кваліфікацією ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

Варто нагадати, що у Київській області представники партії «Слуга народу» зловили на корупції. В одному з сільських рад депутат вимагав 1,5 тисячі доларів за виділення земельної ділянки на території Броварського району. Проти даного місцевого депутата відкрито кримінальну справу.

Знай повідомляв, що у Хмельницькому на хабарі впіймали працівника військкомату. Він отримав 300 доларів за те, щоб прийняти потрібне рішення по видачі документів військовозобов'язаному, який раніше втратив.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві затримали копа, який кришував жриць любові. Представник Служби безпеки займався «бізнесом», в якому були задіяні дівчата легкої поведінки.