У Львові мерія повторно заборонила роботу ринку на вулиці Володимира Великого

Про це інформує пресслужба Львівської міськради.

Так, стало відомо, що 30 липня, у львівській мерії відбулося засідання міської комісії з питань ТЕБ і НС. Комісія прийняла рішення закрити ринок на вулиці Володимира Великого, 59 у Львові.

Ринок, скріншот: YouTube


«Враховуючи лист Франківського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області, щодо численних порушень зі сторони ТзОВ «Ринок "Біля Універмагу"» вул. Володимира Великого, 59в та в зв'язку з систематичними порушеннями карантинних та санітарних вимог заборонити діяльність з 31 липня», – зазначено в протоколі засідання міської комісії ТЕБ та НС.

Варто зазначити, що у квітні цьому ринку вже забороняли працювати через порушення норм карантину.Тоді суд оштрафував директора ринку на 17 тис. грн. Пізніше його роботу дозволили відновити.

Окрім того, комісія ТЕБ і НС вирішила:

- надати дозвіл на послуги денного догляду у філіях реабілітаційного центру «Джерело» для осіб з інвалідністю віком 18−45 років. Заклад почне працювати з 4 серпня.
- в зв'язку з усуненням порушень, відновити діяльність 7 закладів підприємницької діяльності, які раніше закрили через порушення карантинних вимог. Зокрема йдеться про заклади, що розташовані за адресами: вул. Свенціцького, 2, просп. Свободи, 12/14, просп. Свободи, 18, вул. Січових Стрільців, 16, пл. Галицька, 10, вул. Зернова, 3, вул. Пекарська, 50. Роботу дозволено відновити з 31 липня.
- комісія дозволила надання послуг із користування механізованими автомобілями, мотоциклами, мопедами, електро-веломобілями, сігвеями, гіроскутерами, ховербордами та іншими електричними засобами пересування прокату дитячих електромашин в умовах дотримання карантину.

Раніше портал «Знай.іа» писав про те, що Кличком показали справжню думку киян, мостами не відбудешся: про що свідчать рейтинги

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Показати ще

портал «Знай.іа» писав Безробіття після карантину: українцям склали список найбільш затребуваних вакансій