На Житомирщині правоохоронці затримали фури зі львівським сміттям.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Так, стало відомо, що на Житомирщині затримали вантажівки з сміттям зі Львова. Відомо, що дві вантажівки зі Львова вночі заїхали на комунальний полігон утилізації відходів і розвантажили сміття. Правоохоронці затримали ще одну вантажівку поруч із полігоном.

Відомо, що перша вантажівка заїхала на територію полігону після 23:00 29 липня. Відразу за ним послідувала друга.

Фото поліції Житомирської області


"Як ви розумієте, роботи виконувалися вночі не просто так, а щоб уникнути сторонніх очей. Зараз в рамках відкритого кримінального виробництва ми перевіряємо, як взагалі вантажівки потрапляли на закриту територію, на яких правових підставах", - пояснив начальник ГУНП Житомирщини Юрій Олійник.

Відомо, що за кермом всіх виявлених транспортних засобів перебували жителі Львівщини, водії одного підприємства того ж регіону. Їх доставили в Коростенський відділ для дачі свідчень щодо подій. Вантажівки тимчасово вилучені.

Фото поліції Житомирської області


Поліцейські почали виробництво за ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Нагадаємо, що у Львові сміттєві баки закрили на замок. Контейнери, які закриваються на ключ встановили на вулиці Мазепи. Також на них зазначено якому будинку вони належать.

Як повідомляв портал "Знай.ua" , стало відомо про те, що кияни знову почали скаржитися на те, що столиця перетворюється на смітник. Люди зовсім не хочуть стежити за містом.

Також, "Знай.ua" писав, що після тривалого шторму на Азовському морі берегова лінія засмічена тоннами морських рослин. Їх намело на берег, де вони миттєво почали сохнути і розкладатися.