Уже незабаром у смт Великий Любінь Городоцького району свої двері для малечі відкриє дошкільний навчальний заклад. У яслах зможуть перебувати 150 дітей.

29 липня хід та якість виконання робіт по об’єкту оглянув голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Діти будуть виховуватись у належних умовах. Всі роботи мають бути проведені якісно та бути безпечними і максимально комфортними - як для малечі, так і для педагогів, наголосив очільник області.

На сьогодні об’єкт будівництва майже готовий. Вже збудована двоповерхова будівля, котельня, утеплено фасад, влаштовано покрівлю.

Необхідно ще провести роботи із приєднання установи до газо- і електромереж.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Вже закупили необхідне для садка обладнання та впорядкували благоустрій території.

Загальна кошторисна вартість будівництва об’єкта – 51,3 млн грн, з них з державного та обласного бюджетів - понад 43 млн грн, решта – з місцевого.

Нагадаємо, що у Харкові на дитячому майданчику на проспекті Людвіга Свободи красується величезна яма, яку залишили комунальники пару місяців тому.

Про це розповіли очевидці у групі "Х**вий Харків" в соцмережі ВКонтакті.

Цю яму вже встигла облюбувати місцева дітвора. Діти сидять над "прірвою" звісивши ноги, чим піддають свої життя небезпеці.

"Х**іі Тепломережі розкопали труби пару місяців тому на дитячому майданчику по пр. Людвіга Свободи 36, 36а. Діти довіряють справам і ростуть успішними харків'янами, звісивши ноги над ямою",- написав автор.

Раніше портал «Знай.uа» писав Гроші замість "Пакунка малюка": Мінсоцполітики виступило з незвичайною ініціативою для мам

Також портал «Знай.uа» писав, що

https://www.youtube.com/watch?v=LrrHL_nBUtw