Під час "великого будівництва Садового" Винниківська дорога перетворилася в руїну. Про це розповів колишній глава управління охорони культурної спадщини Львівської ОДА Валерій Потюк, на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Потюк написав, що будівництво Садового призвело до руйнування Винниківської дороги поблизу якої успішно ведеться вирубка лісу, який надалі продають українцям.

"Велике будівництво Андрія Садового! Винниківська дорога перетворена на руїну на якій успішно валять ліс колять дрова і продають. Якщо треба на зиму дрова то точно до зими їх тут можна купувати." - написав Валерій Потюк.

Винниківська дорога, фото: Facebook Валерій Потюк

Після цього Потюк висловив засмучення тим фактом, що Садовому абсолютно наплювати на місцевих жителів і екологію, яка страждає через вирубку дерев.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Показати ще

"А Ви народ стійте в корках та паліть бензину. Я нищу екологію та й Ви нищіть. Я дур*нь а Ви теж не мудрі. Ось така сумна подорож з Винник до Львова." - додав Валерій Потюк.

Повідомлення Валерія Потюка, скріншот: Facebook

До повідомлення він додав кілька фото, на яких можна побачити жахливий стан дороги, яка нібито ремонтується, і безліч розпиляних дерев на дрова.

Винниківська дорога, фото: Facebook Валерій Потюк

Нагадаємо, що на вулиці Грушевського у Києві біля будівлі Верховної Ради України провалився асфальт.

Як повідомляв портал "Знай.uа" після зняття з посади мера Чернівців Олексія Каспрука в місті почали вестися роботи з наведення порядку.

Також, "Знай.uа" писав, що в Дніпрі багатостраждальний спуск Філатова потонув у фекаліях, нестерпний сморід на весь район.