18 липня, у Львові серед вулиці померла людина.

Про це повідомили у спільноті «Варта-1» у Інстаграм.

Тіло виявили на Сихові між Вернадського,12 і Трильовського,26.

За попередньою інформацією, людині раптово стало погано і вона померла.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

джерело : "Варта1"

джерело : "Варта1"

Всі обставини події встановлюються.

Нагадаємо, у Франківську виявили тіло літнього чоловіка без ознак життя. Про це розповіли в Управлінні з питань соціального захисту Івано-Франківської ОДА.

Повідомляється, що чоловік тривалий час не виходив на зв'язок з рідними, тому, 14 липня, до його квартири викликали рятувальників, щоб вони відкрили вхідні двері.

Близько 17:00 співробітники рятувальної служби прибули на місце виклику по вулиці Миколайчука. Вони відкрили двері квартири, в якій проживав пенсіонер. Увійшовши всередину вони виявили бездиханне тіло чоловіка.

Причини та обставини смерті чоловіка невідомі.

Також, одній з квартир Івано-Франківська виявили два тіла. Співробітники правоохоронних органів розглядають дві версії того, що сталося.

Як стало відомо, в поліцію зателефонували місцеві жителі, які і виявили своїх сусідів без будь-яких ознак життя. На місце події одразу ж прибула слідчо-оперативна група, і під час огляду будинку, поліцейські знайшли 43-річного жителя Івано-Франківська, і жінку віком 34 роки.

Співробітники правоохоронних органів встановили, що між парою стався конфлікт, в ході якого, чоловік і задушив свою співмешканку.Після цього, по всій видимості, він також вирішив звести рахунки з життям, і повісився.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у лісі біля села Пирятин, на Жовківщині, знайшли мертвою 59-річну поштарку Галину Сумик з Добросина, яку шукали майже три тижні. Тіло жінки виявив лісничий, який проводив обхід лісових угідь неподалік від місця, де вона збирала ягоди і загубилася

Як повідомляє портал «Знай.uа» На Тернопільщині виявили скотомогильник, якої немає ні на одній карті. У одного з м'ясопереробних заводів при перевірці підприємства була виявлена звалище відходів у вигляді останків тварин. В результаті на підприємця накладено штраф в розмірі 38 тисяч гривень

Також «Знай.uа» писав, що поліцейські Франківська встановили особу чоловіка, якого знайшли мертвим на вулиці. Повідомляється, що 12 липня, в Івано-Франківську, за адресою Галицька 64, посеред вулиці знайшли тіло чоловіка без ознак життя.