На Львівщині вчителі готуються до дистанційного навчання. Адже незрозуміло скільки часу Україна проведе ще на карантині, проте у місті вже розглядають різні варіанти навчання в умовах пандемії.

Про це повідомляє інформаційний портал «Всеосвіта».

Директорка управління освіти ЛМР Зоряна Довганик розповіла, що незабаром вчителі будуть проходити курси підвищення кваліфікації. Зараз адміністрація напрацьовує різні моделі проведення освітнього процесу.

Школа, скріншот: YouTube


Зоряна Довганик каже, що до традиційної системи навчання львівські школи не повернуться. Тому вони наразі прикладають зусиль, щоб навчити вчителів працювати за нових умов, коли дні навчання офлайн будуть чергуватись із навчанням онлайн. Такі курси з підвищення кваліфікації для вчителів розпочнуться вже після 20 липня.

Без уваги не залишаться й вчителі початкової школи. Для них теж передбачено навчання, щоправда, в режимі офлайн. Курси для них будуть проводити в невеликих групах у навчально-методичному центрі.

"До прикладу, ми плануємо, що учні 11 класів будуть більшість часу навчатись дистанційно, а от першачки мали б почати навчання офлайн, адже вони не знають, що таке школа, ніколи не працювали в класі, ніколи не бачили свого вчителя", – розповіла Зоряна Довганик.

Очільниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик додала, що в школах з 1 вересня будуть дотримуватися усіх необхідних санітарних норм, щоб зробити навчальний процес безпечним.

Нагадаємо, школярів більше не будуть навчати так, як раніше що зміниться в українській освіті з 1 вересня

Як повідомляв портал "Знай.uа" , чотири курортні країни відкривають кордони для туристів де зможуть відпочити українці влітку

Популярні новини зараз

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Також Знай.uа" писав, Європа оновила список країн, яким відкриють кордони чого чекати українцям з 1 липня. ЄС рекомендував список країн, для яких відкриє кордони з липня.