Стало відомо про те, що у Львівській області блискавка потрапила в жінку через розетку. Вона перебувала в цей момент у власному будинку.

Таким чином, повідомляється, що у Львівській області вдалося врятувати жінку, в яку влучила блискавка в її будинку. Спочатку її намагався реанімувати чоловік, а потім приїхали медики. Про це йдеться в матеріалі ТСН.

Тридцятисемирічна Галина Герелей говорить про те, що це диво, що вона залишилася жива після удару блискавкою. Вона залишила слід на спині, який чимось схожий на павутину з маленьких шрамів. Все, що вона згадує про відчуття, що це була різка біль, відразу у всьому тілі.

Жінка розповідає, що сиділа спиною до розетки, після чого почула постріл. Світло згасло, і почало все різко хворіти, ноги відмовляли. Чоловік побіг викликати медиків, і намагався привести дружину до себе.

Жінка сиділа на підлозі на килимі, навпаки були діти. Але блискавка їх не зачепила. Від розетки до Ярославі було близько трьох метрів. Нічого металевого, каже жінка, не мала на собі, і телефоном теж не користувалася. Всі електричні прилади вимкнули, але вони згоріли.

Популярні новини зараз

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

На сьогоднішній день жінка почуває себе значно краще, але все ще під наглядом лікарів.

Нагадаємо, що у вихідні Західну Україну знову накриють дощі і грози.

Як повідомляв портал Знай.іа на Львівщині від підтоплення постраждали жителі 18 населених пунктів.

Також Знай.іа писав, що в Житомирської області блискавка під час грози пронизала мати 9 дітей, але жінці вдалося вижити.