У Львові на вулицях міста знову помітили професійних жебраків, які «працюють» на перехрестях і випрошують гроші у водіїв машин. Зокрема, таких людей помітили на перехресті вулиць Широка і Сяйво.

Про появу професійних жебраків розповіли в мережі. У співтоваристві «Варта-1» з'явилися пости з фото від користувача Василя Химки. Чоловік розповів, що так звані жебраки вже кілька днів, як повернулися в місто, а поліція не проявляє ніякого інтересу до них.

"Знову повернулися і вже кілька днів ходять між машинами просять гроші ... Поліція їздить - реакції нуль", - йдеться в замітці.

Жебраки у Львові Фото: скріншот

Нещодавно нахабну жебрачку зловили в київському метрополітені. Вона цілими днями вже кілька років збирає у небайдужих пасажирів на проїзд. Дівчину спіймали, коли вона після «роботи» і вселенської скорботи на обличчі відправилася додому з веселою усмішкою. Користувачі відзначили, що такі не соромляться брати навіть у літніх людей, а деякі порадили облити її зеленкою.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Крім того, у Києві на одній з вулиць помітили жебрака, який чесно просив на випивку. На його картонці було написано, що він хоче «нажратися в мотлох». Молодий чоловік з посмішкою просив милостиню, а перехожі не обділили його увагою.

Нагадаємо, Знай писав, що в київському метро вивели на чисту воду наглубю злиденну.

Знай повідомляв, що на вулиці Києва помітили чесного жебрака, який просив на випивку.

Нещодавно Знай передавав, що в Івано-Франківську спіймали жебрака, яка спровокувала аварію на дорозі.