Мер Львова Андрій Садовий пояснив свою позицію щодо того, що у місті послабили карантин, попри зростання кількості хворих на коронавірус. Зокрема йдеться про відновлення роботи спортивних і фітнес-залів та кафе і ресторанів у приміщеннях.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Так, останнім часом у Львові фіксують значну кількість захворювань на COVID-19, але попри це у місті дозволили відкрили ресторани та кафе, а також фітнес-клуби.

Андрій Садовий, скріншот з відео


«Треба розуміти, що нам із цим жити, адже Львівська область знаходиться на кордоні. Літаки вже літають, поїзди їздять, маршрутки з області курсують. Куди ми сховаємось? Треба просто берегти себе та рідних і бути максимально уважним», — зазначив мер Львова.

За словами Садового попри дозвіл на роботу, все ж міська рада залишила певні обмеження. Так, у закладах за один раз не може бути понад десять відвідувачів, це ж стосується і спортивних клубів.

Він також звернувся до львів’ян із проханням повідомляти про будь-які випадки порушення карантинних обмежень, зокрема — відсутність маски в пасажирів транспорту.

«Якщо ви бачите, що хтось заходить у транспорт без маски, то зробіть йому зауваження. Водій не має права їхати, якщо людина є без маски. Телефонувати треба в поліцію, на „гарячу“ лінію. Можна водію зробити зауваження. Ми повинні бути свідомі й слідкувати за порядком», — додав міський голова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Нагадаємо, Моз однією картинкою показав українцям "пляжні" правила на літо 2020.

Як повідомляв Знай. ua, Шмигаль заборонив школярам улюблену літню розвагу.

Також Знай. ua писав, що "Слуги народу" відкупляться за загибель медиків на роботі за 1.5 млн грн.