Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов приїхав з перевіркою у Львівську область. Причиною поїздки став великий сплеск захворюваності коронавірусом регіоні.

Про це Степанов заявив на брифінгу у Львівській області, пише РБК Україна.

Степанов зазначив, що на Львівщині за минулу добу було підтверджено 200 нових випадків захворювання коронавірусом. Всього з початку пандемії в області підтверджено 3980 за весь час пандемії.

Максим Степанов, фото: moz.gov.ua

"Це дуже велика кількість. Ми спостерігаємо велике зростання захворюваності у Львівській області. Сьогодні я разом зі своїм заступником і провідними фахівцями України знаходимося у Львівській області, щоб розібратися, надати відповідну допомогу, прийняти рішення щодо поліпшення епідеміологічної ситуації, і в ході лікування в тих чи інших установах", - повідомив Максим Степанов.

Популярні новини зараз

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Так само, в Україні найбільш зараженими регіонами залишаються: Київ, Чернівецька, Львівська, Рівненська, Київська області.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Карантин можуть продовжити до нового року з-за "шастанья" українців - "Ми повинні бути морально готові"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Киян знову відправлять на карантин – ситуація критична, рішення можуть прийняти у будь який момент

Також «Знай.ua» писав, що В Україні за добу 681 нових хворих коронавірусом, 10 померло