Львівське сміття знову почало подорожувати Україною. Так, нещодавно у Київській області з невідомих причин було затримано вантажівку зі сміттям.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради

Так, стало відомо, що вантажівки зі сміттям, що їхали на Сквирзький полігон були затримані в Київській області з невідомих причин. За словами заступника голови Львова з питань безпеки Сергія Бабака, контрагенти-перевізники мають чинний договір із Сквирзьким полігоном на вивезення та захоронення відходів. Тому згідно з цим вантажівки перебували там законно.

сміттєві контейнери, скріншот з відео


Коли з'явилася інформація про затримання машин з відходами, то Бабак ініціював проведення внутрішнього службового розслідування. Після цього він виїхав у місто Сквира, де була проведена нарада. Під час якої чиновник пред'явив посадовцям договір між одним із львівських контрагентів та полігоном Сквири на прийом та захоронення ТПВ.

«Посадовці Сквирзької міської ради та працівники поліції були подивовані наявністю такого легального договору, і зазначили на зустрічі, що їм нічого про це не було відомо. Водночас, зважаючи на пред’явлені документи, питання щодо Львова були повністю зняті. Таким чином хочу підтвердити, що машини, які були затримані на полігоні у місті Сквирі, перебували там відповідно до законного договору”, — зазначив Сергій Бабак.

Нагадаємо, раніше пообіцяли вбити дочку – як копи шукають вкрадений велосипед українського кур'єра.

Популярні новини зараз

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа" молодого львів'янина жорстко побили п'ять чоловіків.

Також "Знай.uа" писав, що у Тернополі чоловік облив дружину окропом.